NN Estetic

Mesoterapia ja Biorevitalisaatio

Hoidot

Mesoterapia ja Biorevitalisaatio

Mesoterapia

Mesoterapia on toimenpide, jossa injektion avulla viedään ihoon tasaisesti pieniä määriä haluttuja aineita. Hoidettava alue voi olla laajakin, jos hoidetaan esimerkiksi selluliittia tai rasvakudosta.Näin aktiiviainepitoisuus on mahdollisimman suuri halutulla alueella. Poikkeuksellisen menetelmästä tekee se, että viedään ihon alle eikä ihon pinnalle, kuten perinteistä kosmetiikkaa käytettäessä.

Lopputulokseen vaikuttavat muun muassa seuraavat seikat:

 — kuinka monta kertaa injektioita otetaan (sarjahoito)

— mikroinjektioiden määrä yhden toimenpiteen aikana

— pistettävän aineen aktiiviaineiden pitoisuus

Mesoterapia lähestyy terminä mesodermistä, jolla tarkoitetaan dermistä ja joissakin yhteyksissä lisäksi subcutista eli rasvakudosta.Mesodermi on alkion kehityksen alussa yksi solutyyppikerroksista.Ihmisen iho muodostuu ektodermistä ja mesodemistä. Ektodermistä muodostuu ihon uloin kerros eli epidermis. Mesodermistä muodostuu ihon keskikerros eli dermis ja subcutis eli ihon alainen rasva. Viime aikoina tutkijat ovat tulleet siihen tulokseen, että mesoterapia johtaa jopa samoihin, ellei parempiin tuloksiin kuin esteettinen kirurgia. Pistoksista ei jää arpia eikä toipumisaikaa ole. Juonteita, kuivuutta, elastisuutta ja ihon väriä voidaan helposti parantaa mesoterapialla. Mesoterapiassa neulan pisto vahvistaa elastiinia ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Aineilla pyritään luomaan suotuisat olosuhteet kollageenisynteesille. Vähitellen iho kiinteytyy ja juonteet vähenevät.

 Käyttöalueet

— akne, arvet, juovat

— rasvan poimu leuan, poskienj a poskipään alueella

— kuihtunut iho, ryppyjä

— himmeä, kellertävä ja harmahtava ihon väri.

Mesoterapia ja mesoterapiatuotteet sopivat ihon kiinteyttämiseen. Hoito sopii kasvoille, kaulan ja rintakehän alueille ja kämmenselkiin. Vartalon mesoterapiatuotteita käytetään yleensä niihin vartalonosiin, joissa on ei-toivottua rasvaa tai kosmeettista selluliittia.

Mesoterapiatuotteet: kuuluu elvyttäviä, hyaluronihappopohjaisia tuotteita, tehokkaita vitamiinikoktaileja, antiage-aktiiviaineita sisältäviä tuotteita sekä erittäin tehokkaita tuotteita vartalon kiinteyttämiseen ja rasvanpoistoon.

 Biorevitalisaatio

 Biorevitalisaatio: kuuluu hyaluronihappopohjaisia tuotteita.

Käyttöalueet

 — ihon kuivuus, mikä kiihdyttää ihon vanhenemista

— rypyt

— kauneuden toimenpitein ja kirurgiamenetelmien jälkeen komplikaatiohoito

— auringon- ja UV-säteilyn vaikutukset estehoito ja kuntoutus niiden vaikutuksen jälkeen

— kasvainen ihotyyppi ja rasvarauhasten toimintohäiriö

— laajentuneet ihohuokoset

— ihon väriongelmia

 Kontraindikaatiot

 — krooniset ihosairaudet

— korooninen

— munuaisvaajatoiminta

— krooniset suonten taudit

— 3. raskauskolmannes

— sappikivitauti, kuume.

WhatsApp chat