NN Estetic

Aptos

Hoidot

Aptos

APTOS-käyttö mahdollistaa erinomaisia esteettisiä tuloksia ilman perinteisiä kirurgisia toimenpiteitä. Koska toimenpide on ei- kirurginen, tuloksena oleva ihon kiinteys ei jätä arpia eikä vaadi pitkää palautumisaikaa kuten leikkauksen jälkeen.
Imeytymättömät langat on valmistettu polypropyleenistä. Imeytyvät langat on valmistettu kaprolaktaamista. APTOS-yrityksen asiantuntijat lisäävät siihen polymaitohappoa, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja tekee ihosta kiinteämmän.
Alustavat tulokset näkyvät jo samana päivänä. Lopullinen tulos näkyy 2-3 viikon kuluttua toimenpiteen jälkeen ja pysyy keskimäärin 3-5 vuotta riippuen potilaan yksilöllisistä erityispiirteistä.
Palautumisjakso kiinteytyksen jälkeen on lyhyt ja jo muuttaman päivän kuluttua potilas saa palata päivittäisiin rutiineihinsa.

Toimenpiteen palautumisaika koostuu useista vaiheista: 

1. Kolmen ensimmäisen vuorokauden aikana ei saa syödä kuumaa ruokaa, ei voi käydä saunassa eikä kuumassa suihkussa. Älä tue käsilläpäätäsi äläkä hiero aluetta, johon langat on laitettu. Älä avaasuutasi äkillisesti tai liian auki äläkä tee kovia puremisliikkeitä. Yritä nukkua vain selälläsi. Ensimmäisen vuorokauden aikana voit panna hoidetulle alueelle jäätä. Tarvittaessa ota kipulääkettä.
2. 2–4 viikon kuluttua kasvosi näyttävät jo tavanomaisilta. Elämäntyyliin liittyviä rajoituksia enää ei tarvita, mutta hoidettua aluetta on käsiteltävä hellävaraisesti. Suositeltavaa on käyttää paranemista edistävää kosmetiikkaa. Tämän vaiheen lopulla on hyvä tulla jälkitarkastukseen.
APTOS-tuotteet ovat ammattipiireissä tunnustettuja ja potilaiden keskuudessa menestyksekkäitä ainutlaatuisen muotonsa ja yhtä ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta. Langan koko pituudella olevat mikrolovet pitävät ne lujasti paikoillaan ja estävät niiden siirtymistä ja liikkumista pehmeissä kudoksissa.

Aiheet 

— ihon ja ulkonäön ikääntymisen merkit
— ihon epätasainen pinnanmuodostus
— laskeneet kulmakarvat
— otsan, suun ja nenän alueen rypyt ja juonteet
— kasvonpiirteiden muodonmuutokset
— ihopoikkeamat eri puolilla kehoa
—intiimialueen «säädöt»

Kontraindikaatiot

— pahanlaatuiset kasvaimet
— tartuntataudit
— krooniset sairaudet
— raskaus ja imetys
— taipumus kelloidiarpiin.

 

WhatsApp chat