NN Estetic

Natinuel

Hoidot

NATINUEL MANDO COMPLEX

BIOCEUTICA  HAPPOHOITO

Normaalit kasvohoidot toimivat lähinnä ihon pintakerroksissa ja tulokset eivät pysy niin kauan. Happokuorinnassa aktivoidaan ihon toimintoja solutasolla ja trans-dermaalisesti läpi kaikkien ihokerrosten. Happokuorinnassa käytetään erilaisia AHA- ja PHA- happoja ihon kunnon mukaan. Voimakkuuksilta löytyy myös eri tasoja, mietoa, keskisyvää ja syvää kuorintaa. Minä teen mietoja ja keskisyviä happohoitoja Natinuelin biotceutica sarjalla, missä happojen lisäksi on paljon erilaisia biologisesti aktiivisia ainesosia.

Kuorinnan tuloksena on uusiutunut iho, joka on tasaisen värinen, kimmoisampi, syväkosteutettu, sileämpi, terveempi ja heti hoidon jälkeen jo ihanan elinvoimainen!

Kemiallisten happokuorintojen tarkoituksena uudistaa ja kosteuttaa ja usein myös kiinteyttää ihoa. Kemialliset happokuorinnat tehdään erilaisilla ja erivahvuisilla, mutta ehdottomasti turvallisillla hapoilla. Hoitoja käytetään muun muassa ryppyjen, aknen, ruusufinnin, pigmenttiläiskien, kuivan ihon ja atooppisen ekseeman hoitamiseen.

Perinteiset kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein epämukavuuden tunnetta, kutinaa, punoitusta, ärsytystä ja ihon kuoriutumista hoidon jälkeen. Uuden sukupolven happokuorinnoissa näitä epämukavuuksia on pystytty välttämään ja hoidot ovat ilman sivuvaikutuksia.

KÄYTTÖKOHTEET

ihon valovanheneminen

rypyt, juonteet, ikääntymismuutokset

melasma (maksaläiskät), epätasainen pigmentaatio

eloton, väsynyt iho

arpi- ja akneiho, ruusufinni

erittäin kuiva iho (myös atooppinen ja psoriasis)

coupersoa

herkkä iho, hoitaa myös mikroverenkierron muutoksia 

TULOKSET

vähentää ja ehkäisee ihon valovanhenemista sekä hoitaa sen oireita

edistää solujen uusiutumista

tasoittaa pienet rypyt

silottaa syvempiä ryppyjä

parantaa ihon tekstuuria ja tasoittaa ihoa

poistaa ihon epäsäännöllisyydet ja epätasaisuudet

vähentää pigmenttiläiskiä, parantaa ihon sävyä

kirkastaa ihoa

parantaa ihon joustavuutta ja kimmoisuutta

tasoittaa arpia

syväkosteutus

Happohoitojoa suositellaan usein 3-6 hoidon sarjana n. viikon välein. Sarjoja voi vuodessa tehdä 2. Hoitoja voi tehdä ympäri vuoden ja myös raskaana ollessa tai imettäessä.

                       
 Vastaan mielelläni kysymysksiisi ihonhoidosta.
WhatsApp chat